Effekttavler

 

 

Effekttavle

 

Vi bygger også fordelingstavler i alle størrelser og til alle behov. gennem et tæt samarbejde med lokale el-installatører leverer vi fordelingstavler til landbrug, industri, institutioner og private boliger.

Vi bygger tavler til specielle kortslutningsniveauer og forskellige formklasser. Derudover anvender vi altid typetestede modulsystemer i henhold til danske og internationale normer og standarder.

Det tætte og flerårige samarbejde med el-installatører gør, at vi er blevet sparringspartnere. For os betyder det, at vi altid er opdaterede omkring, hvad kunderne efterspørger. Til gengæld kan vi rådgive el-installatører, når de er i en tilbuds- eller projektfase.

Det giver tryghed for, at de altid kan tilbyde de bedste og mest fremtidssikrede løsninger. Samtidig får de altid en hurtig og konkurrrencedygtig pris.

Cubic og Tabula er modulbaserede tavlesystemer med optimal fleksibilitet, hvilket sikrer, at tavlerne er tilpassede de konkrete behov. Cubic modulmål er 192 mm. Tabula modulmål er 126 mm. Tavlesystemerne opfylder naturligvis alle relevante normer såvel nationale som internationale, blandt andet EC/EN 60439-1 og 3, og de dækker hele spektret fra største hovedfordeling til mindste underfordeling opbygget enten i fast-, plug in- eller draw out-udførelse.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mere end næsten 30 års erfaring som tavlebyggere betyder vi har stor erfaring og de rette kompetencer til, sammen med vore kunder, at finde de helt rigtige tavleløsninger - hver gang.

 

Dansk El-Tavle Forening forkortet til DETF er den officielle brancheforening for den danske el-tavle branche.
Dania Electric A/S er medlem af DETF.

Foreningen har til formål at højne kvaliteten i den danske el-tavlebranche, og samtidig varetage branchens interesser.

© 2019 dania-electric.dk All Rights Reserved.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information