Diagramtegning og PLC

Vi har kompetencerne og erfaringen til at løse en rækkespecialopgaver.

Diagramtegning - projektering

Vi udfører flere og flere diagramtegnings-opgaver for fore eltavle kunder. Vi arbejder med programmerne CADDY++ og PCschematic.

Disse programmer er det mest benyttede inden for el-tavle projektering. Det betyder, at vi og vore kunder gensidigt kan arbejde videre med diagrammerne / projekterne.

Et godt diagram er af stor værdi ved såvel selve el-tavle produktionen som ved den fortløbende servicering. Samlet giver det gode diagram bedre kvalitet, ligesom det er med til at spare omkostninger.

Vil du vide mere så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

PLC Styring og Software

Når der er tale om PLC-styringer, kan vi være behjælpelig med at afdække en potentiel opgave, således at kunden opnår den bedste og mest hensigtsmæssige PLC-løsning.

Projektering af større styringsopgaver til industrien foretages af vores automatikafdeling, der har stor erfaring på netop dette område. Der udarbejdes løsningsforslag, funktionsbeskrivelser og styringslister som værktøjer for den senere programmering.

Vi har udført automationsopgaver og styringer til bl.a. varmeværker, renseanlæg, landbrugsanlæg og industrianlæg.

Hvor det er relevant, kan anlæggene fjernovervåges og serviceres via bredbåndsopkobling, kablet eller trådløst.

Vi arbejder sammen med jeres lokale el-installatør.

Vil du vide mere så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mere end næsten 30 års erfaring som tavlebyggere betyder vi har stor erfaring og de rette kompetencer til, sammen med vore kunder, at finde de helt rigtige tavleløsninger - hver gang.

 

Dansk El-Tavle Forening forkortet til DETF er den officielle brancheforening for den danske el-tavle branche.
Dania Electric A/S er medlem af DETF.

Foreningen har til formål at højne kvaliteten i den danske el-tavlebranche, og samtidig varetage branchens interesser.

© 2019 dania-electric.dk All Rights Reserved.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information