PLC-styring

 

PLC Styring, Software og Scada systemer

 

Dania Electric tilbyder udvikling af styringer, programmering af PLC, HMI, Scada og motorstyringer. Automationsafdelingen har stor erfaring med markedets anerkendte produkter.  Giv os et ring eller skriv, så kan vi være behjælpelige med at finde den rigtige løsning for jer.

Vi udfører færdige projekter eller efter timetakst. Som underleverandør leverer vi ofte et komplet nyt styringsanlæg, udskiftninger og opdatering af styringer.

Vi har udført automationsopgaver, og lavet styringer til bl.a. varmeværker, rensnings– og landsbrugsanlæg  samt industrisystemer.

 

Når der er tale om PLC-styringer, kan vi være behjælpelig med at afdække en potentiel opgave, således at kunden opnår den bedste og mest hensigtsmæssige PLC-løsning.

Projektering af større styringsopgaver til industrien foretages af vores automatikafdeling, der har stor erfaring på netop dette område. Der udarbejdes løsningsforslag, funktionsbeskrivelser og styringslister som værktøjer for den senere programmering.

Hvor det er relevant, kan anlæggene fjernovervåges og serviceres via bredbåndsopkobling, kablet eller trådløst.

 

Vi arbejder sammen med jeres lokale el-installatør.

Vil du vide mere så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mere end næsten 30 års erfaring som tavlebyggere betyder vi har stor erfaring og de rette kompetencer til, sammen med vore kunder, at finde de helt rigtige tavleløsninger - hver gang.

 

Dansk El-Tavle Forening forkortet til DETF er den officielle brancheforening for den danske el-tavle branche.
Dania Electric A/S er medlem af DETF.

Foreningen har til formål at højne kvaliteten i den danske el-tavlebranche, og samtidig varetage branchens interesser.

© 2019 dania-electric.dk All Rights Reserved.
Dette webside bruger cookies. Ved at fortsætte med browsing accepterer du brugen. For yderligere information